JULEBUFFET I HUSET: (SERVERES FRA KL 12.00 - 15.00 samt 17.00 - 20.30)
(SØNDAG D 17-11, SØNDAG D 24-11, SØNDAG D 1-12, SØNDAG D 8-12, SØNDAG D 15-12, SØNDAG D 17-12, SØNDAG D 22-12)
Buffet med julens lækkerier - Sild, Laks, Gris, And & meget mere.
Pr. Mave. 395,-

(Der findes desuden et mindre menukort, hvis buffeten ikke frister.)


Aften:

Hummer – Pomelo - Spinat                                                       175,-

Hvidfisk – Muslinger – Grøn Tomat                                        125,-/ 275 ,-

Gråand – Rødbede – Æble - Sauce                                          275,-

Bûche de Noël – Marcipan – Chokolade – Appelsin             145,-


Alle 4 retter + løst og fast                                                         500,-

Alle 4 retter + løst og fast, velkomst og vinmenu             1000,-


Tilkøb:

Østers - Porre - Fløde - Dild                                                       125,-

Foie Gras  - Pain D'espice  - Æble                                              145,-

Foie Gras - Som tilkøb til menuhovedret                                 75,-

Okse - Løg - Bearnaise - Rødvins sauce - Kartoffel             345.-

Oste 3/5 Stk. - Med behørig Garniture                                 105,- / 150,-

Mont d'Or (nok til 4 couverter.) - Brioche - Frugt                 185,-




Frokost:

OBS! - Frokostmenuen har daglige ændringer, menuen KUNNE se således ud:

Silden:

Malt Sild - Kartoffel - Bacon - Surt - Mayo                               95,-

Karrysild - Pocheret Æg - Kapers - Løg                                   95,-

Julesild - Kirsebær - Æg - Lakrids                                            95,-


Sildebordet: (minimum 2 couverter.)                            

4 slags Sild - Behørig Garniture - Kryddderfedt                   225,-


Brødet:

Æg & Rejer - Citron - Dild - Tomat                                            125,-  

Laks - Spinat - Tomat                                                                  105,-    

Julepostej - Bacon - Svampe - Rødbede                                 90,-

Gris - Sennep - Løg                                                                      85,-

And - Græskar - Tyttebær                                                         95,-

Tatar - Enebær - Røg                                                                  115,-  


De Lettere:

Laks - Spinat - Brioche - Sylt                                                   135,-

Rejer - Bisque - Græskar                                                          135,-

And - Abrikos- Jordskok - Sauce                                           145,-


Oste:

Oste 3/5 Stk. - Med behørig Garniture                               95,- / 145,-  

Mont d'Or (nok til 4 couverter.) - Brioche - Frugt            185,-


De Søde:

"Kartoffelkage" - Chokolade - Citron                                    85,-  

Bûche de Noël - Marcipan - Chokolade - Appelsin             125,-   


Menuen: (minimum 2 couverter.)

4 retters frokostmenu efter køkkenets valg                    345,-



Bestil bord her

Vi skrifter menukortet løbende, vi tager forbehold for små ændringer.