Om os

3 restauranter og en café

Det Røde Pakhus

Her ønsker vi at kombinere det bedste fra havnen og skoven sammen under et tag. Til frokost tilbyder vi smørrebrød, samt den velkendte 4 retters sæson menu, som I kender den fra Christianshøjkroen og Restaurant Molen. Til aften serveres et meget lyst betonet måltid, helt uden dogmer. Menuerne bliver matchet af skønne vine, most og safter.

Vi leder altid efter de bedste råvarer til vores menuer/gæster, derfor skiftes de med årstiden.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Det Røde Pakhus.
Troels & Daniel

Bestil bord her

Christianshøjkroen

I 2012 overtog Troels Fjederholt Madsen Stobberup det traditionsrige spisested, Christianshøjkroen. Sidenhen er det i tæt sammenarbejde med Daniel Kruse udviklet til et af Bornholms bedste spisesteder.

I 2015 blev Christianshøjkroen kåret til årets frokostrestaurant af den Danske Spiseguide, det er vi meget stolte af. 

Vi håber at I vil lægge vejen forbi til en uforglemmelig aften i skoven.

Restaurant Molen

I 2014 åbnede vi dørene til Restaurant Molen. 

Her har Daniel Kruse været med til at jonglere med de havfriske fisk og skønneste desserter.

Hvilket resulterede i Årets Dessert 2018 fra den Danske Spiseguide.
På Restaurant Molen kan I nyde udsigten og Det Bornholmske Køkken som vi elsker at præsentere det.

Kaffebaren i rønne


”Et måltid i skoven er et vidunderligt pusterum i hverdagens mylder.”

White Guide Nordic

”Molens slægtsskab med Christianshøjkroen er tydelig – begge steder serveres der tårnhøj kvalitet til usædvanligt lave priser.”

Jesper Uhrup Jensen, Gastro

”Christianshøjkroens ry er velfortjent og skyldes ikke kun skovens dybe stille ro.”

Svend Rasmussen, Berlingske

”Både råvarekvaliteten og kokkehåndværket er på et højt niveau, og det gør nok et måltid på Christianshøjkroen til øens bedste køb!"

Jesper Uhrup Jensen, Gastro

”Daniel Kruse fortsætter den rivende udvikling han de senere år har vist på Stammershalle, og det er mildt sagt forbløffende, hvad man får for pengene her i Nexø.”

Sven Rasmussen, Berlingske