Maden

Vi skifter Menukortet ugentligt, vi tager forbehold for små ændringer i løbet af ugen

Frokost (mellem 12.00 - 15.00) 

Maltsild – Bacon – Surt – Kartoffel – Urte mayo

Gransild – Selleri – Sennep

Rejer – Æg – Agurk – Glaskål – Rygeost           

Pighvar – Blomkål – Hummerbisque     

Grisebasse – Majs – Chili – Gulerod – Skovsyre     

Cuvette – Rødbede – Marv        

Oste – Rugbrød – Sirup

Jordbær – Chokolade – Mynte      

     

Hele molevitten 415,- Pr mave (Alle ved bordet spiser samme menu)

4 retter som køkkenet bestemmer 315,- Pr. mave

Alle retters enheds pris er 95,- vi anbefaler 3 Serveringer Pr. mave



Aften servering: (fra 18.00)   

Rejer – Agurk – Hyldeblomst – Glaskål

Pighvar – Hummerbisque – Majs – Gulerod         

Tatar – Rødbede – Hybenrose – Solbær  

Løg – Løg – Hallegårdskinke – Æggeblomme   

Kylling – Blomkål – Kål – Stikkelsbær  

Grønne jordbær – Stikkelsbær – Fåremælks yoghurt

 

Tilkøb: Ostevogn 35,- Pr stk

 

Hele molevitten 545,- Med velkomst og vinmenu 1145,-

4 retter som køkkenet bestemmer 425,- med velkomst og vinmenu 825,-

Alle retters enheds pris er 125,- vi anbefaler 3 - 5 Serveringer Pr. mave