Maden

Vi skifter Menukortet ugentligt, vi tager forbehold for små ændringer i løbet af ugen

Frokost (mellem 12.00 - 15.00) 

Maltsild – Bacon – Surt – Kartoffel – Urte mayo

Fennikelsild – Porre – Æg – Sennep – Fennikel

Østersø laks – Selleri – Dild – Brioche        

Torsk – Blomkål – Kartoffel – Kapers  

Gris – Rødbede – Skilt sauce – Ramsløg

Kylling – Asparges – Cremesauce     

Oste – Rugbrød – Solbær

Jordbær – Mazarin – Karamel – Chokolade    

    

Hele molevitten 415,- Pr mave (Alle ved bordet spiser samme menu)

4 retter som køkkenet bestemmer 315,- Pr. mave

Alle retters enheds pris er 95,- vi anbefaler 3 Serveringer Pr. mave



Aften servering: (fra 18.00)

Rejer – Vagtelæg – Blomkål

Østersø laks – Selleri – Dild – Brioche      

Torsk – Karse – Surt – Æggeblomme – Kartoffel       

Hvide asparges – Fløde – Oliven   

Svinet – Gulerod – Ramsløg – Mættet sauce

Grønne jordbær – Mazarin – Vanilje – Havre

 

Tilkøb: Ostevogn 35,- Pr stk

 

Hele molevitten 545,- Med velkomst og vinmenu 1145,-

4 retter som køkkenet bestemmer 425,- med velkomst og vinmenu 825,-

Alle retters enheds pris er 125,- vi anbefaler 3 - 5 Serveringer Pr. mave