Maden

Vi skifter Menukortet ugentligt, vi tager forbehold for små ændringer i løbet af ugen.

Frokost (mellem 12.00 - 15.00) 

Maltsild – Bacon – Surt – Kartoffel – Urte mayo

Dild sild – Blomkål – Sennep – Dild

Tatar – Rygeost – Løg

Laks – Selleri – Dild

Kylling – Jordskok – Timian

Grisebasse – Rødbede – Æble            

Oste – Rugbrød – Kirsebær

Æble – Øllebrød – Karamel – Vanilje

 

Hele molevitten 415,- Pr mave (Alle ved bordet spiser samme menu)    Med vinmenu 915,-

4 retter som køkkenet bestemmer 315,- Pr. mave. Med vinmenu 690,-

Alle retters enheds pris er 95,- vi anbefaler 3 Serveringer Pr. mave



Aften servering: (fra 18.00)   

Laks – Rødbede – Rygeost – Dild

Østersø torsk – Løg – Løg – Brunet smør

Consomme – Æggeblomme – Selleri – Sennep  

Risotto – Svampe – Kylling – Frissé

Grisebasse – Jordskok – Æble - Timian

Æble – Pære – Jernurt

Vandbakkelser – Vanilje – Chokolade

 

Hele molevitten 545,- Med velkomst og vinmenu 1145,-

4 retter som køkkenet bestemmer 425,- med velkomst og vinmenu 825,-

Tilkøb: Ostevogn 35,- Pr. stk